Компанія ФМ Ложістік отримала сертифікат "Авторизований Економічний Оператор"

Опубликовано: 27.03.2012 12:45

На початку лютого 2012 року компанія ФМ Ложістік отримала сертифікат Авторизованого Економічного Оператора (AEO) в його найбільш повній версії: AEO Full – Оптимізація для Клієнтів / Охорона та Безпека.

Ерік Декруа, Генеральний директор у Франції, твердо вірить, що ФМ Ложістік заслуговує визнання як митний та ліцензійний партнер. Цей сертифікат також гарантує клієнтам високий рівень безпеки продукції та міжнародних логістичних потоків. У результаті, ФМ Франція зберігає свою позицію та реалізує свою стратегію як гравець глобальних Ланцюгів Поставок.

Міжнародний логістичний підрядник, ФМ Ложістік управляє і надає повний цикл складських та логістичних послуг, від пакування до дистрибуції. ФМ Ложістік пропонує оптимізацію глобальних Ланцюгів Поставок для промислових підприємств та роздрібних торговців.

ФМ Ложістік – це компанія зі 14,000 працівників та загальним об’ємом продажів у 744 мільйонів євро. Цей оборот розподіляється між складською діяльністю (58%), транспортуванням (27%), пакуванням, після виробничим обслуговуванням (13%) та митним оформленням/управлінням ланцюгами  поставок (2%).

ФМ також є власником понад 2,300,000 м2складських площ, збирає 900 мільйонів пакунків та 200 мільйонів споживчих одиниць, а також  здійснює 1,300,000 поставок щороку.

Клієнтами ФМ Ложістік є компанії харчової промисловості, сектору особистої гігієни та товарів по догляду, здоров’я, хай-тек, компанії споживчих товарів та гіганти роздрібної торгівлі.

ФМ Ложістік це також високопродуктивна інжинірингова діяльність, представленаNGConcept, спеціалістами в області дизайну та конструкції будівель, а також ФM2i, наше дочірнє підприємство, що спеціалізується на створенні та впровадженні інноваційних логістичних рішень для оптимізації ланцюгів поставокта операцій їх управління між компаніями та дистриб’юторами.

В начало раздела

Комментарии

Никто не оставлял комментариев

Оставлять комментарии могут только
зарегистрированые пользователи.

Вход на сайт     Регистрация