Компанія Рабен стала переможцем рейтингу «Кращий 3PL оператор в організації системи поставок споживчих товарів».

Опубликовано: 15.11.2012 15:27
Метою щорічного рейтингу eyefortransport 3PL Award є заохочення тих 3PL операторів, які забезпечують своїх клієнтів прогресивними високоякісними логістичними рішеннями і відмінним сервісом. Фіналістів номінацій визначала група незалежних експертів цієї галузі. Переможця в кожній номінації обирали безпосередньо споживачі 3PL послуг - виробники, оптові та роздрібні мережі, які перебувають на комплексному обслуговуванні та щоденно користуються послугами логістичних провайдерів. Важливо зазначити, що в голосуванні за найкращого 3PL оператора приймали участь компанії всього європейського регіону, в тому числі і  України.
 
Компанія Рабен стала переможцем  
"Ця нагорода дуже цінна для нас. Ми були раді, коли експертна група включила Групу Рабен в число номінантів, але ще більш позитивною новиною стала для нас настільки сильна підтримка Клієнтів. Компанії, що користуються логістичними послугами – нашими послугами – за рахунок цього голосування висловили свою незалежну думку, і саме ця думка є для нас найбільш вагомою. Тож хочемо щиро подякувати всім нашим Клієнтам - за їх довіру і підтримку. Безсумнівно, ми також вдячні і своїм співробітникам. Без їх віддачі і пристрасті до справи ця нагорода була б неможливою", - сказав Славомір Блотни, директор з продажу та взаємовідносин з клієнтами Групи Рабен.

Група Рабен представлена ​​на європейському ринку з 1931 року. Компанія пропонує комплексні логістичні рішення для різних товарних груп, зокрема: FMCG (продукти харчування, непродовольчі товари, свіжа продукція) побутової хімії, промислового устаткування, автозапчастин, техніки та електроніки, а також білої техніки.

"Маємо зазначити, що FMCG сектор був першим, якому ми стали надавати послуги з комплексного обслуговування. Сьогодні ми пропонуємо інтегровані рішення для FMCG компаній у всіх 10 країнах, де функціонують наші представництва. Вже більше 20 років ми слідуємо курсу постійного вдосконалення послуг, досягаючи рівня якості, який високо цінують найбільш вимогливі гравці FMCG ринку. Нагороди такого роду мотивують нас робити ще більше. Адже це виказ довіри наших Клієнтів, і ми не хочемо їх розчарувати», - додав Славомір Блотни.

Група Рабен пропонує послуги з комплексного логістичного обслуговування, національної дистрибуції, морських, авіа та мультимодальних перевезень. Компанії, що входять до Групи Рабен, представлені в 10 країнах Європи. Сумарна площа складів в їх розпорядженні становить 1 000 000 м. кв. Більше інформації Ви знайдете на: www.raben-group.com.

Деталі про EFT
EFT (eyefortransport) є глобальним лідером в організації бізнес процесів та нарощуванні мережі контактів компаній транспортно-логістичної галузі, зокрема, логістики поставок. Ми спеціалізуємося на створенні подій, що допомагають професіоналам цієї галузі налагоджувати ділові зв'язки та отримувати актуальну інформацію для свого бізнесу.
Компанія існує вже 13 років та надає послуги з підготовки новин, звітів, бенчмаркінгової інформації, а також організації заходів високого рівня. Завдяки тісній співпраці з лідерами ринку, наші продукти завжди відповідають його потребам.
 
В начало раздела

Комментарии

Никто не оставлял комментариев

Оставлять комментарии могут только
зарегистрированые пользователи.

Вход на сайт     Регистрация