№5-6(47-48) сентябрь 2012
ЛКЦ
поиск
с до от до
Ближайшие события

III-й ежегодный Logistics Innovation Forum 2013

6 февраля 2013 года в конференц-зале гостиницы «Русь» (Киев, ул. Госпитальная, 4) состоится форум «Инновационные решения и технологии эффективного управления логистикой и складом. Минимизация затрат и эффективность».

подробнее

Всеукраинский День Логиста - неиссякаемый источник ответов и решений (30 ноября)

Бесплатный практикум по оптимизации управления складом на примере существующего проекта.

Семинар «Фрахтовые операции в деятельности транспортно-экспедиторских организаций»

І Международная конференция "Логистика & Архитектура цепей поставок"

Автоэкспедиция

Компанія Raben Group оголошує про придбання німецької транспортної мережі та підприємств компанії Wincanton у Польщі, Чеській Республіці, Угорщині та Словаччині

Опубликовано: 1.07.2011 00:00

9 червня 2011 року європейський логістичний оператор Raben Group оголосив про придбання німецької транспортної мережі компанії Wincanton та її підприємств у Польщі, Чеській Республіці, Угорщині та Словаччині.

Дане злиття є важливим кроком в рамках візії Raben Group, а саме - досягнення позиції лідера на усіх цільових ринках компанії. Завдяки активам Wincanton існуючий портфель клієнтів Raben Group поповниться провідними операторами промислового, автомобільного та споживчого секторів.

Компанії Wincanton, що присутні у Польщі, Угорщині, Чехії та Словаччині, надають послуги з контрактної логістики як на внутрішньому ринку, так і здійснюють перевезення в країнах Центральної та Східної Європи. Найбільшим здобутком угоди є німецька транспортна мережа, яка нараховує 16 депо і, в першу чергу, пропонує послуги транспортування збірних вантажів на локальному та міжнародному рівні.

Станом на 31 березня 2011 року, сумарний оборот Wincanton за попередній фінансовий рік у Польщі, Угорщині, Німеччині, Словаччині та Чеській Республіці склав близько 373 млн. євро. У цих країнах компанія представлена в 56 офісах та депо і нараховує близько 2550 осіб, які, по завершенню процедури придбання, приєднаються до команди співробітників Raben Group.

Коментуючи дане злиття Евальд Рабен, Генеральний директор Raben Group, відзначив:

«Німеччина та Центральна Європа є ключовими ринками для Raben Group. Ми вважаємо, що дане злиття стане гарантом нашої присутності в регіоні й надалі, а також привнесе ще більшу цінність у взаємовідносини з клієнтами. Окрім того, наші партнери з дистрибуційної мережі, такі як System Alliance Germany, отримають можливість підвищити обсяг та покращити якість надання послуг. Ми впевнені, що завдяки купівлі компаній Wincanton у цих п’яти країнах, ми істотно поліпшимо наші позиції на європейських ринках, що ідеально вписується в плани Raben Group».

Ерік Борн, Виконавчий директор компанії Wincanton, прокоментував ситуацію наступним чином:

«Цей продаж є результатом стратегічного аналізу нашої діяльності та рішення про відмову від операцій у Центральній та Східній Європі та від транспортної мережі в Німеччині. Це дозволить нам зосередитись на інтермодальних перевезеннях та послугах з контрактної логістики на німецькому ринку. Я б хотів особисто подякувати нашим співробітникам, які найближчим часом приєднаються до Raben Group, за їхню віддану працю впродовж багатьох років та внесок у розвиток Wincanton».

Очікується, що угода буде завершена протягом двохтрьох місяців, починаючи з сьогоднішнього дня, за умови виконання статутних положень угоди та дотримання зобов’язань, даних під час консультацій з представниками працівників та відповідними органами з питань конкуренції.

Raben Group є сімейним логістичним оператором, що працює на європейському ринку з 1931 року. У рамках послуг з контрактної логістики, автомобільних, морських і повітряних перевезень Raben Group пропонує комплексні логістичні рішення та управління глобальним ланцюгом поставок. Компанія оперує майже 490 000 м2 складських приміщень, що розташовані в десяти країнах Європи (Голландії, Німеччині, Польщі, Латвії, Литві, Естонії, Україні, Чехії, Словаччині та Угорщині). Парк компанії нараховує 4300 автомобілів різних типів. 5200 співробітників компанії дбають про високу якість послуг та доброзичливе обслуговування клієнтів. У 2010 році Група Рабен досягла обороту в 512 млн. євро.

Wincanton є європейським лідером в області розробки та надання сучасних логістичних рішень та бізнес-аутсорсингу. Річний оборот компанії складає понад 2.18 млрд. фунтів стерлінгів / 2.47 млрд. євро. 28 000 співробітників компанії працюють по всій Європі та пропонують широкий спектр послуг, що дозволяє клієнтам оптимізувати свої логістичні процеси на місцевому, національному та регіональному рівні. Обслуговуючи ряд провідних світових компаній, Wincanton має потужний досвід у багатьох секторах ринку, включаючи автомобільний, хімічний, будівельний, промисловий, енергетичний, нафтовий ринки, а також ринки товарів народного споживання, оборони, громадського харчування, управління даними, високих технологій та роздрібної торгівлі.

Компанія Wincanton зосереджена на досягненні досконалості у своїй діяльності, тому постійно прагне забезпечити високу цінність та лідерство своїх послуг шляхом чіткого розуміння вимог компаній-замовників. Результатом цього є рішення, що дозволяють клієнтам зосередити зусилля на своїй основній діяльності. Рішення щодо складування формуються відповідно до різноманітних вимог споживачів. Транспортні послуги, в свою чергу, забезпечуються за допомогою наземних, залізничних, повітряних та інтермодальних систем. Більш докладну інформацію про унікальні досягнення та компетенції Wincanton ви можете знайти, завітавши на сайт: www.wincanton.co.uk

У разі виникнення питань, будь ласка, звертайтесь до:
Богна Бласяк, директор з маркетингу Raben Group,
e-mail Bogna.Blasiak@raben-group.com

Комментарии

Никто не оставлял комментариев

Оставлять комментарии могут только
зарегистрированые пользователи.

Вход на сайт     Регистрация