№5-6(47-48) сентябрь 2012
ЛКЦ
поиск
с до от до
Ближайшие события

III-й ежегодный Logistics Innovation Forum 2013

6 февраля 2013 года в конференц-зале гостиницы «Русь» (Киев, ул. Госпитальная, 4) состоится форум «Инновационные решения и технологии эффективного управления логистикой и складом. Минимизация затрат и эффективность».

подробнее

Всеукраинский День Логиста - неиссякаемый источник ответов и решений (30 ноября)

Бесплатный практикум по оптимизации управления складом на примере существующего проекта.

Семинар «Фрахтовые операции в деятельности транспортно-экспедиторских организаций»

І Международная конференция "Логистика & Архитектура цепей поставок"

Автоэкспедиция

Украинская лига логистики и складирования представляет новых членов

Опубликовано: 28.02.2008 00:00
ILC є західно-східноєвропейським спільним підприємством, яке володіє фаховим ноу-хау австрійської фірми RUSSIA Fachspedition Dr. Lassmann GmbH з логістики, що вже понад 20 років успішно співпрацює у Східній Європі та має дочірні підприємства у Росії, Польщі, Азейбарджані та Україні. Дочірнім підприємством фірми RUSSIA в Києві є ТОВ «Ріттманн-Киів», яке буде інтегруватися до ILC.

Головний виконавчий директор – Альфред Праус, австрійський громадянин, який володіє вичерпним досвідом з менеджменту, набутим у Західній Європі та країнах Азії. ІLC знаходиться на завершальному етапі планування: визначення ескізних проектів та базового обладнання для спорудження логістичного центру по Житомирській трасі, 22 км від київської міської смуги. Наша пропозиція включає, за участю підприємств, що з нами співпрацюють, повний пакет послуг для клієнтів як з Західної, так і Східної Європи. Це зберігання товарів в високоякісних складських приміщеннях, експедування та транспортування вантажів у внутрішньому та в міжнародному сполученні, всі митні послуги на місці, зберігання на комерційному тер-міналі з використанням сучасного обладнання складських приміщень з кондиціонерами та виконання функцій по управлінню і забезпеченню необхідної інфраструктури та роботи офісів. Крім цього, планується розвиток промислового / (логістичного) парку на цій території, наразі тривають переговори із зацікавленими потенційними партнерами.

Логістичний центр відповідатиме на 100% класу А, згідно з міжнародними стандартами, і буде сфокусований на роботі з клієнтами з категорією товарів «висока ціна/малий об’єм» – це медичні засоби, електроніка, одяг, косметика та продукти харчування.

Ми вийдемо на ринок з першими спорудами – 15-20.000 м2 – у першій чверті 2009. Вже маючи клієнтів, ми також шукаємо партнерів, яким можемо запропонувати індивідуальний підхід по обслуговуванню. Також передбачається спорудження другої фази площею 15-20.000 м2.ІLC пропонує як міжнародним, так і українським підприємствам надійне обслуговування першого класу та партнерські стосунки за західноєвропейським стандартом.

Комментарии

Никто не оставлял комментариев

Оставлять комментарии могут только
зарегистрированые пользователи.

Вход на сайт     Регистрация