№5-6(47-48) сентябрь 2012
ЛКЦ
поиск
с до от до
Ближайшие события

III-й ежегодный Logistics Innovation Forum 2013

6 февраля 2013 года в конференц-зале гостиницы «Русь» (Киев, ул. Госпитальная, 4) состоится форум «Инновационные решения и технологии эффективного управления логистикой и складом. Минимизация затрат и эффективность».

подробнее

Всеукраинский День Логиста - неиссякаемый источник ответов и решений (30 ноября)

Бесплатный практикум по оптимизации управления складом на примере существующего проекта.

Семинар «Фрахтовые операции в деятельности транспортно-экспедиторских организаций»

І Международная конференция "Логистика & Архитектура цепей поставок"

Автоэкспедиция

Конгрес FIATA, підсумки

Опубликовано: 7.11.2008 00:00
23 по 26 вересня 22 представники Асоціації Міжнародних Експедиторів України (АМЕУ) прийняли участь у всесвітньому конгресі Міжнародної Федерації Експедиторських Асоціацій (FIATA), що проходив цього року у Ванкувері (Канада).

Цей найбільший та найвпливовіший на процеси розвитку логістичних та пов’язаних з ним видів послуг конгрес, FIATA проводить щороку. На цьому конгресі були присутні понад 800 представників з 85 країн світу.

В рамках конгресу відбулися робочі засідання інститутів з мультимодальних перевезень, аерофрахту, в дорадчих органах та робочих групах з питань співробітництва в Європі, професійного навчання, безпечних вантажів, юридичних питань та інших, на яких розглянуті актуальні питання розвитку експедиторської діяльності в світі.

Зокрема велика увага приділялась стосункам з контролюючими та фінансовими організаціями, взаємодія з перевізниками, вантажовласниками, підвищенню рівня знань експедитора. Підведені підсумки конкурсу молодого експедитора, та визначення місця наступного конгресу – це Женева (Швейцарія).

В делегації від України брав участь начальник Одеської залізниці І.Ю. Левицький, який виступив з докладом про стан розвитку залізничних перевезень в Україні. Учасниками конгресу була приділена увага до обговорення нагальних проблем росту вартості пального, фінансовій кризі, подолання прикордонних заторів, введення нових норм безпеки, перегляду INCOTERMS, боротьбі з проявами піратства та тероризму, підвищення відповідальності за втрату вантажу, роботі всіх видів транспорту.

Для підвищення рівня знань у фахівців, що працюють у галузі міжнародної логістики видана нова книга (4-е видання) Пітера Джонса – впливового юриста зі світовим авторитетом. Запропоновані тренінги для викладачів один з яких успішно пройшов в Одесі в цьому році, і рівень проведення якого був високо оцінений FIATA.

На заключному засіданні керівників національних Асоціацій були розглянуті питання результатів роботи самої FIATA за поточний рік, прийняті нові члени FIATA з 12 країн, три країни вибули з FIATA, затверджені бюджет, внески та місце наступного конгресу FIATA.

Комментарии

Никто не оставлял комментариев

Оставлять комментарии могут только
зарегистрированые пользователи.

Вход на сайт     Регистрация